Është zhdukur një vajzë nga Raushiqi i Pejës

Është zhdukur një vajzë nga Raushiqi i Pejës

Të hënën më datë 10.08.2020, është zhdukur një vajzë nga Raushiqi i Pejës.

Lajmin për zhdukjen e vajzës, e ka raportuar në mbrëmjen e së hënës babai i saj.

Siç njoftojnë nga Policia e Kosovës, vajza është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për të.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës./Insajderi.com