‘Eskalon’ Skivi, kërkon lëndë narkotike në mes të emisionit

‘Eskalon’ Skivi, kërkon lëndë narkotike në mes të emisionit

Reperi Skivi, në emisionin Review ka kërkuar lëndë narkotike, saktësisht ‘bari’.

Krejt kjo ka ndodhur pasi ai u be pjese e rubrikës ‘Komentimi i titujve dhe komenteve’, komente këto që e detyruan Skivin të ‘eskaloj’.

 

Fillimisht ai kërkoi pije alkoolike, ndërsa në komentimin e titullit të fundit ai kërkoi lëndë narkotike.

“Ku është bari”, tha Skivi. Për ta parë këtë klikoni në linkun e emisionit…