Eurovision 2021: Dëgjoni këngën e Shqipërisë në versionin final

Eurovision 2021: Dëgjoni këngën e Shqipërisë në versionin final

Më 23 dhjetor, Anxhela Peristeri triumfoi në edicionin e 59-të të “Festivalit të Këngës”, dhe si e tillë ajo të përfaqësojnë Shqipërinë në “Eurovision 2021”, njofton Insajderi.

Kënga fituese mban titullin “Karma” dhe na prezanton një tingull që do të definohej si etno pop.

Sa i përket këngës “Karma”, para një jave këngëtarja ka konfirmuar se do të ndryshohet përpara konkursit në Roterdam.

Nuk është e pazakontë që këngët shqiptare të ripërtërihet përpara konkursit – është diçka që është bërë rregullisht në vitet e fundit, shpesh duke parë një ndryshim në tekstet angleze. Sidoqoftë, Anxhela tashmë ka konfirmuar se kënga e saj do të këndohet në shqip në Eurovision.

Versioni final i këngës është publikuar gjatë ditës së sotme dhe mund ta ndiqni në videon e mëposhtme. /Insajderi.com