Eva Mendes nuk ka dashur të bëj fëmijë derisa është dashuruar me Ryan Gosling

Eva Mendes nuk ka dashur të bëj fëmijë derisa është dashuruar me Ryan Gosling

Eva Mendes kurrë nuk e kishte menduar të ishte nënë derisa u takua me Ryan Gosling.

“Unë kurrë nuk kam dashur të këm fëmijë derisa kam rënë në dashuri me Ryan dhe disi ka funksionuar që në moshën 40 vjeç të kisha fëmijën tim të parë,” tha aktorja 46-vjeçare gjatë një interviste me Australian Nova 96.9 të Enjten.

Aktorja e “Hitch” ishte gjithmonë e përqendruar në karrierën e saj, por tha se për shkak se ajo u takua me Gosling, 39 vjeç, më vonë në jetë, Mendes ndjeu se gjithçka u lidh organikisht.

“Unë mendoj se isha 42 vjeç kur linda fëmijën e dytë, unë kam pasur një karrierë dhe pastaj kam ndryshuar fokusin tim për tu përqëndruar në familjen time,” tha ajo.

Ylli i filmit, e cila mori pushim për të rritur vajzat e tyre Esmeralda, 6 vjeç dhe Amada, 4 gjithashtu diskutuan se ishin të gatshëm të ktheheshin në lojën e aktrimit.

“Unë po mendoj të kthehem patjetër”, tha ajo. “Tani jam që fëmijët janë rritur, dua të kthehem në punë, por me të vërtetë ndihem sikur nuk dua kurrë të dërgoj mesazhin e gabuar tek gratë e reja atje. Nuk është karriera ose fëmijët. Nuk duhet zgjedhur, por unë kisha nevojë të përkushtohesha”./Insajderi.com