Exit Poll i RTV Dukagjinit: VV fiton 47.9%

Exit Poll i RTV Dukagjinit: VV fiton 47.9%

Lëvizja Vetëvendosje 47.9%, Partia Demokratike e Kosovës 17.7%. Lidhja Demokratike e Kosovës 14.6%. Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 6.6% dhe NISMA Socialdemokrate 2.7.

Ky është rezultati i Exit Pollit të RTV Dukagjinit.

Ndërsa, sipas ulëseve të deputeteve.

Lëvizja Vetëvendosje 47,9%

Partia Demokratike e Kosovës 17,7%

Lidhja Demokratike e Kosovës 14,6%

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 6,6%

Nisma Socialdemokrate 2,7 %. /Insajderi.com