Exit-poll: Komuna ku rezultati është 50% me 50 %

19.11.2017 19:14
Exit-poll: Komuna ku rezultati është 50% me 50 %

Exit-polli i realizuar nga “Klan Kosova dhe Gani Bobi” thotë se ende nuk dihet fituesi në Komunën e Rahovecit.

Sipas këtij exit-polli, rezltati në Rahovec është shumë i ngushtë.

Udhëheqësi i exit-pollit, Baton Haxhiu ka thënë se rezultati në këtë komunë, sipas exit-pollit, është 50 për qind me 50 për qind. /Insajderi.com