Exit Poll: Shpend Ahmeti fiton në Prishtinë

19.11.2017 19:10
Exit Poll: Shpend Ahmeti fiton në Prishtinë

Exit Polli i Klan Kosovës dhe Gani Bobi, ka dhënë rezultatet e exit poll-it duke treguar se Arban Abrashi ka fituar 47 pwrqind.Ndërsa Shpend Ahmeti me 52 për qind të votave.

Sipas këtyre rezultateve, në Prishtinë ka fituar edhe si parti Lëvizja Vetëvendosje.