Familja kërkon ndihmë për 36-vjeçarin me dëmtim të rëndë të mëlçisë

Familja kërkon ndihmë për 36-vjeçarin me dëmtim të rëndë të mëlçisë

36-vjeçari Labinot Maxharraj është diagnostifikuar me sëmundjen  – Dëmtim i rëndë i mëlçisë, shkruan Insajderi.

Trajtimi i kësaj sëmundje duhet të bëhet jashtë vendit, trajtimi është i kushtueshëm dhe familja nuk mund ta përballoj këtë shumë. Bashkangjitur keni raportet e mjekeve dhe profaturat me çmim nga spitali në Turqi.

Ata që kanë mundësi të ndihmojnë më poshtë po sjellim llogaritë bankare:

Labinot Maxharraj – nr. i llogarisë ne TEB-banka: 2014000158290989

Lirind Maxharraj – nr. i llogarisë ne ProCredit Bank:1135000761010198
IBAN ( account no): XK051135000761010198
SËIFT (BIC) CODE: MBKOXKPRXXX

Numrat e kontaktit:
Merita Berisha, (+383) 044-463-049
Lirind Maxharraj, (+383) 044-567-321