Familja Shoshi kërkon ndihmë për shërimin e djalit të vetëm

Familja Shoshi kërkon ndihmë për shërimin e djalit të vetëm

Eldion Shoshi vuan nga sëmundja e Leukemisë.

Nëna e tij dhe familja kanë kërkuar ndihmën e të gjithëve për ta trajtuar – meqë vetë s’kanë mundësi, shkruan Insajderi.

Detajet për ndihmë i keni më poshtë:

Banka: TEB Sh.a. Prishtinë, Kosove
Xhirollogaria: XK05 2031 0000 9522 8014
Swift Kod/BIC: TEB KXK PR

Atë mund ta ndihmoni edhe për mes këtyre dy numrave të telefonit: 049424648 044537568 apo edhe përmes mesazheve të dërguara në Vala.