Fansat e Futbollit vs Superliga

Fansat e Futbollit vs Superliga

Media e njohur sportive “Goal”, ka publikuar disa fotografi në të cilat paraqiten fansat e futbollit nëpër stadiume.

Këto fotografi lidhen me suspendimin e Superligës së Evropës.

“Fansat e Futbollit dhe Superliga”, ka shkruar Goal.

Gjashtë klubet e Premier League dhe Interi janë larguar zyrtarisht nga liga në tentativë.

Një përpjekje e tillë është dënuar ashpër nga dy shtëpitë më të mëdha të futbolli; FIFA dhe UEFA.

Nëpër qytete të ndryshme të Evropës ka pasur protesta duke e kundërshtuar këtë ligë që për qëllim kishte “zbutjen e krizës financiare të klubeve”, shkak i pandemisë. /Insajderi.com

 

Football fans v the Super League ⚔

Big W.

Posted by Goal on Wednesday, 21 April 2021