Fansat i kërkojnë koncert në Serbi, Capital T ka një përgjigje

Fansat i kërkojnë koncert në Serbi, Capital T ka një përgjigje

Capital T është një ndër artistët më të suksesshëm që ka skena muzikore shqiptare, njofton Insajderi,

Ai ka fansa kudo, madje edhe në shtetin fqinj, i cili nuk e njeh Kosovën dhe ka sunduar me shekuj.

Bëhet fjalë për Serbinë, fansat e së cilës i kanë shkruar artistit duke i kërkuar që të mbajë koncert aje.

Derisa Capitali ka pyetur fansat se ku dëshirojnë që ai të performojë gjatë këtij viti, njëri prej tyre i ka shkruar “Në Serbi të lutem, ke shumë fansa këtu”.

Capital T nuk ka nguruar të përgjigjet: “Ndoshta kur vendi juaj të na njohë ne…Republika e Kosovës”./Insajderi.com