Kova të mbushura me gjymtyrë njerëzore, një frigorifer plot me gjenitale mashkullore, dhe koka e një gruaje e qepur në trupin e nj" />

FBI zbulon klinikën e tmerrit ku qepnin kokë gruaje në trup mashkulli

FBI zbulon klinikën e tmerrit ku qepnin kokë gruaje në trup mashkulli

Kova të mbushura me gjymtyrë njerëzore, një frigorifer plot me gjenitale mashkullore, dhe koka e një gruaje e qepur në trupin e një mashkulli.

Këto ishin pamjet e tmerrshme që panë agjentët e FBI-së teksa kontrolluan një qendër për dhurim organesh në Arizona.

Bastisja e klinikës “Biological Resource Center” u bë pas një hetimi kombëtar në lidhje me trafikun e paligjshëm të organeve.

Kufomat e përdorura ishin marrë nga njerëz që kishin pranuar ta dhuronin trupin për qëllime shkencore.