FC Vushtrria ka hapur konkurs pune për 28 pozita

FC Vushtrria ka hapur konkurs pune për 28 pozita

FC Vushtrria që nga edicioni i ardhshëm do të bëjë gara në Ligën e Parë.

Klubi vushtrrias nuk ia doli ta sigurojnë mbijetesën, duke u renditur në vendin e parafundit në Superligë.

Për këtë klubi ka paralajmëruar reformim të skuadra. Duke shpallur konkurs për të gjitha pozitat në skuadër, njofton Insajderi.

“Viciana Sports Club për “K.F. Vushtrria”, me rastin e riorganizimit të klubit dhe në vazhdën e ndryshimeve të vazhdueshme për punë dhe profesionalizëm, shpall konkurs për këto pozita:

Me orar të plotë:

 • Drejtor ekzekutiv (CEO)
 • Zyrtar Financiar
 • Drejtor sportiv
 • Sekretar i klubit
 • Koordinator i klubit (përgjegjës për organizimin e ndeshjeve dhe koordinimin e aktiviteteve tjera brenda hapësirave të klubit)
 • Menaxher i stadiumit (dhe aseteve tjera përcjellëse)
 • Zyrtar për media
 • Kryetrajner për Skuadren A
 • Ndihmës trajner për Skuadren A
 • Trajner i portierëve për Skuadren A
 • Trajner kondicional
 • Përgjegjës për sektorin e scout-ëve (përzgjedhësve të futbollit)
 • Evidentues statistikor
 • Fizioterapeut
 • Doktor i përgjithshëm
 • Drejtor / Koordinator i shkollës së fubollit
 • Trajner për grupmosha (U-19, U-17, U-15, U-13, U-11, U-9)

Me orar të pjesshëm (part-time):

 • Scout (nga të gjitha qytetet e Kosovës)
 • Shitës i biletave
 • Fotograf
 • Video Xhirues / Animator
 • Punëtor në byfen e stadiumit
 • Mirëmbajtës i objekteve të stadiumit (pastrues)

Konkursi mbetet i hapur për 14 ditë, prej ditës se publikimit”, shkruhet në njoftimin e FC Vushtrria.