Felicity Huffman e ka paguar të plotë borxhin ndaj shoqërisë

Felicity Huffman e ka paguar të plotë borxhin ndaj shoqërisë

Felicity Huffman ka përfunduar dënimin e saj të plotë për rastin e skandalit të pranimeve në kolegj, njofton Insajderi.

Në maj, aktorja 57-vjeçare u deklarua fajtore për pjesëmarrjen në skandal duke paguar një proktor për të korrigjuar përgjigjet në provimin e maturës të vajzës së saj.

Felicity Huffman previously served 11 days in jail for her participation in the scandal. (Photo by Joseph Prezioso / AFP) (Photo credit should read JOSEPH PREZIOSO/AFP via Getty Images)

Që nga ajo kohë, ajo vuajti një dënim të shkurtër në burg dhe u angazhua në shërbim të komunitetit ndërsa ishte nën lirim të mbikëqyrur.

E nominuara për cmimin “Oscar” ka përfunduar dënimin, konfirmoi një përfaqësues për revistën “Poeple”.

Aktorja shërbeu 11 ditë burg pasi u dënua me 14. Ajo gjithashtu u dënua me 250 orë shërbim komunitar. /Insajderi.com

Burimi: Fox News