Fëmijët e përgjakin duke e kafshuar vogëlushen në këndin e lojërave

Fëmijët e përgjakin duke e kafshuar vogëlushen në këndin e lojërave

Një vogëlushe është frikësuar për vdekje pasi ka marrë plagë të rënda në fytyrë. Ajo u kafshua 15 herë nga fëmijët e tjerë në një kënd lojërash në Leeds të Britanisë së Madhe.

Willow-Ivy Doherty, e cila është vetëm 17 muajshe është përgjakur nga dhjetëra plagë të krijuara, kryesisht në fytyrën e saj, pasi nëna e kishte lënë të luante me fëmijët e tjerë.

Nëna e vajzës pretendon se një djalë i vogël – rreth 3 vjeç – ishte në këmbë me një buzëqeshje të madhe në fytyrë dhe me gjak rreth gojës pas incidentit në këndin e lojërave “Bletët e Vogla”.

33-vjeçarja tha për The Mirror: “Ajo duket sikur është kafshuar nga një qen, jo nga një fëmijë”.

Her mother Becky (pictured with Willow-Ivy) said: 'She looks like she's been savaged by a dog, not a child.'

Willow-Ivy mori 4 kafshime në fytyrë, dy në gishtat e saj, tre në shpinë, disa në kokë, një në vesh, një në shpatull, një në dorë dhe një në këmbën e saj.

Vazja u dërgua në spital, duke marrë injeksione për hepatitin B dhe trajtim për plagët e rënda.

Little Willow-Ivy Doherty was left with 15 bite marks all over her face and body after being bitten by other children at the Little Bees soft play centre in Seacroft, Leeds

Nëna tha se prindi tjetër nuk u paraqit në incident derisa ajo filloi të bërtiste: “Ku është mamaja jote?”.

Ajo thotë se fëmija që i kafshoi vajzën ishte duke qëndruar me vëllain e tij më të madh dhe se një specialist tha: “Kishte shenja kafshimi nga dy fëmijë të ndryshëm”.

Copyright Ben Lack Photography Ltd Becky Doherty from Leeds with daughter Willow-Ivy who has been left scarred for life after a horror bite attack in a children soft play area. Exclusive Lucy Thornton. Pic Ben Lack +7970 850611 ??150 minimum use, irrespective of any previous use. ??50 for internet use, irrespective of any previous use.

Ajo pohoi gjithashtu se prindi tjetër ju kthye duke thënë: “Kështu bëjnë fëmijët”.

Një zëdhënës i qendrës së lojërave konfirmoi se Willow-Ivy kishte marrë ndihmën e parë pas incidentit. Ata përsëritën rëndësinë që prindërit të mbikëqyrin fëmijët e tyre.