Raporton Policia

Ferizaj: Marrëdhënie seksuale me të miturën “që gati një vit”

Ferizaj: Marrëdhënie seksuale me të miturën “që gati një vit”

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person në Ferizaj për një periudhë gati një vjeçare ka kryer marrëdhënie seksuale me një vajzë të mitur, njofton Insajderi.

Policia e ka klasifikuar këtë rast si “dhunim”.

Në ndërkohë viktima është dërguar për ekzaminim mjekësor.

I dyshuari është arrestuar dhe dërguar në mbajtje.

Për kundër se policia e ka konsideruar rastin si “dhunim”, në njoftim thuhet se raporti dhe marrëdhënia seksuale ka qenë e vullnetshme./Insajderi.com