Ferma familjare e aktores shkatërrohet nga zjarri

Ferma familjare e aktores shkatërrohet nga zjarri

Kampi veror i familjes së Jennifer Lawrence thuhet se është shkatërruar pjesërisht në një zjarr.

Vëllai i saj tani po kërkon ndihmë për të rikuperuar humbjet pasi ferma nga e cila familja drejton Camp Hi-Ho u përfshi në flakë.

TMZ raporton se ferma në Simpsonville u godit nga një zjarr të premten dhe se hambari kryesor i pronës u shndërrua në rrënoja dhe hi.

Faqja amerikane thotë se hambari shërbeu si një ‘vend i shenjtë’ për një numër aktivitetesh të organizuara nga Lawrence për fëmijët që ata mirëpresin të bëjnë kamp çdo verë.

Thuhet gjithashtu se ferma ka qenë një hapësirë ​​jetese dhe pune për vetë familjen e Jennifer.

Në një email të dërguar, vëllai i yllit të Hunger Games, J-Law, Blaine Lawrence, pronari dhe drejtori i Camp Hi-Ho, iu drejtua prindërve të kampeve të kaluara për të detajuar se çfarë kishte ndodhur.

Ai shpjegoi se si hambari strehonte një hapësirë ​​zyre të cilën ai e përdorte, si dhe një apartament të veçantë të familjes.

Hambari gjithashtu përfshinte tezgat e kuajve e tyre, si dhe një zonë shtëpie për kampistët dhe një mur të brendshëm shkëmbi.

Ajo gjithashtu strehon një qendër vendase të shfaqjes së jetës së egër, një zonë arti dhe zejtarie, një garazh të mbushur me pajisje fermash dhe hapësira e një infermiereje./Insajderi.com

Mirror