Fero i jep vetës një titull interesant

Fero i jep vetës një titull interesant

I ftuar në T7, reperi i njohur kosovar Feronit Shabani i njohur si Fero ka shpalosur shumëçka nga karriera e tij.

Duke folur për karrierën e tij dhe duke thënë se tani nuk do t’bëjë më rep Fero ndër tjerash tha se është abetarja e repit shqip.

Intervistën e plotë mund ta shikoni më poshtë: