Fero thotë “Jom Rrit” – pas 10 orëve kënga ka kaq klikime (Video)

Fero thotë “Jom Rrit” – pas 10 orëve kënga ka kaq klikime (Video)

Fero ka lansuar projektin e ri “Jom Rrit”, kënga dhe video klipi janë realizuar në Gjermani.

Fero që nga vera nuk ka sjellë projekt te ri, kjo pasi që edhe u largua nga kompania me të cilin kishte realizuar një numër të madhe të hiteve.

Fero ka premtuar që pas projektit Jam Rrit, çdo javë do të sjell projekte të reja me video klipe.

Për më shumë dëgjojeni këngën e re të Feros dhe vlerësojeni vetë nëse ju pëlqen ose jo: