Fero zbulon titullin dhe datën e këngës se ardhshme – befason me titull!

Fero zbulon titullin dhe datën e këngës se ardhshme – befason me titull!

Përmes një postimi në Instagram Fero ka bërë të ditur ditën kur do të publikohet projekti i radhës, dhe emrin e kënge.

Pas dy projekteve të suksesshme që ka realizuar Fero si artist i pavarur që nga largimi nga grupi, reperi ka paralajmëruar se do të sjell projektin e radhës me datën 20 dhjetorë, kënga do të titullohet “HABIBI”.

Për realizimin e videos për këtë këngë Fero kishte udhëtuar nga Berlini për në Prishtinë, ku dhe janë realizuar xhirimet e videos.