Artikull i sponsorizuar

Festë në Petrol Company – ekstra bonus pikë

13.06.2018 11:02
Festë në Petrol Company – ekstra bonus pikë

Që nga prilli i këtij viti, kompania e derivateve Petrol Company ka filluar kampanjën me bonus kartela, ku të drejtë të pajisen kanë të gjithë klientët mbi moshën +18 vjeçare.

Për çdo furnizim me derivate, shërbim në market dhe restorant, për çdo 1 euro të shpenzuar fitoni 1 pikë e cila vlen 1 cent.

Mirëpo, për nder të festës së Fiter Bajramit, nga 11 deri me 17 qershor, për çdo 1 euro të shpenzuar në Petrol Company, ju fitoni 2 ekstra bonus pikë.

Eja, pajisu me bonus kartelë, mblidh pikë në të gjitha pompat në tërë Kosovën, ku do të ketë edhe shumë shpërblime dhe befasi.

Petrol Company, ju uron festën e Fiter Bajramit.