fbpx

Festo Pashkët në parajsën malore dhe natyrën e paprekur të Mavrovës

Festo Pashkët në parajsën malore dhe natyrën e paprekur të Mavrovës

Largohu nga dinamika e jetës së përditshme dhe shijo bukuritë e rralla të maleve të mavrovës, me një pamje mahnitëse pranë liqenit të radikes, me çmime të volitshme. Radika Resort vjen me Ofertën speciale për festën e pashkëve nga data 19 deri me 21 Prill . Kjo ofertë për vetëm 169 euro përshinë:

-akomodimi për dy netë për dy persona të rritur në dhomë superiore

-akomodimi falas për fëmijë deri në moshën 7 vjeçare

-mëngjesi dhe darka

-spa qendra (pishina e brendshme me ujë të ngrohtë, 2 xhakuzi, pishina private, sauna me kripë himalaje, dhoma avulli dhe fitnesi)

– qendra e sporteve (ping pong, biliardo, pikado, playstation)

Nxito dhe rezervo vendin tend, numri I dhomave të lira ështe i limituar.