FFK nëshkruan marrëveshje me Federatën e Futbollit të Gjermanisë

Sot në selinë e FFK-së është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Futbollit të Kosovës dhe Federatës së Futbollit të Gjermanisë, më shumë në Insporti.com.