FIFA ia ndalon Bajramit të luajë me Shqipërinë

FIFA ia ndalon Bajramit të luajë me Shqipërinë

FIFA nuk do ta lejojë Nedim Bajramin që të luajë me Shqipërinë.

Shqiptari që është lindur në Zvicër, mori pasaportën e Shqipërisë me shpresë që do t’i mbronte ngjyrat kuq e zi.

Gazeta “Blck”, ka raportuar se FIFA ia ka ndaluar këtë.

Rregullorja e thotë se në rast se një lojtar pasi mbush 21 vjeç, luan me një kombëtare një ose më shumë ndeshje, qoftë ajo edhe e 21-vjeçarëve, atëherë nuk mund të ndryshojë kombëtaren dhe të luajë me një tjetër. /Insajderi.com