Filloi asfaltimi i segmentit të pestë të rrugës Besi-Podujevë

Filloi asfaltimi i segmentit të pestë të rrugës Besi-Podujevë

Prishtinë, 15 korrik 2019

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun e gjerë se të hënën ka filluar asfaltimi i segmentit të pestë të rrugës Besi-Podujevë, i gjatëmbi 4.2 kilometra dhe është pjesë e projektit “Zgjerimi i rrugës Nacionale N25, rreth rrotullimi Besi-Podujevë”.

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

MIT kërkon mirëkuptimin e qytetarëve për shkak të pengesave që mund të hasin gjatë asfaltimit të këtij segment, i cili do të përfundojë gjatë ditëve në vijim.