Fillon aksioni Ta Pastrojmë Kosovën në parkun e Gurakocit

Fillon aksioni Ta Pastrojmë Kosovën në parkun e Gurakocit

Vullnetarët e aksionit Ta Pastrojmë Kosovën” kanë filluar sot pastrimin në parkun e Gurakocit.

Në këtë aksion janë duke marr pjesë Drejtori i Urbanizimit të Komunës së Istogut, nxënësit e shkoës “Mithat Frashëri” she kompania e mirëmbajtjes “Ambienti”.

Ky aksion ka filluar më 15 shtator dhe dontë mbarojë më 15 dhjetor. Është aksion i organizuar nga organizata jo qeveritare “Let’s Do It Kosova” dhe Qeveria e Kosovës. /Insajderi.com