Fillon mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Ka filluar mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Fillon mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Nën kryesinë e kryeministrit, Avdullah Hoti pas përfundimit të Komitetit për Menaxhimin e Covid-19 ka filluar mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës.

Në këtë mbledhje pritet të diskutohet situata me pandeminë e cila po mbizotëron në vend si dhe mundësia për shpalljen e Gjendjes së Jashtëzakonshme.

Në takim do të merrë pjesë edhe presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe përfaqësuesit e institucioneve të sigurisë. /Insajderi.com/