Fillon vaksinimi kundër COVID-19 i policëve

Fillon vaksinimi kundër COVID-19 i policëve

Policët kanë filluar që të vaksinohen kundër COVID-19, njofton Insajderi.

Ky aktivitet po menaxhohet nga Drejtoria e Shërbimeve Shëndetësore pranë Departamentit të Burimeve Njerëzore të PK-së.

“Vlen të theksohet, ky proces do të vazhdon deri në përfundim të vaksinimit të të gjithë personelit policor, përderisa deri më tani vaksionimi i personelit të PK-së me rrezikshmëri më të lartë ndaj COVID 19 (me sëmundje kronike)”, thuhet në njoftimin e policisë.

“Policia e Kosovës mbetet e përkushtuar, për kujdesin e shëndetit të stafit të saj dhe njëkohësisht falënderon personelin mjekësor për trajtimin dhe kujdesin e treguar ndaj zyrtarëve policor”, thuhet në njoftimin e PK-së”. /Insajderi.com