Firma e Rihannës, Fentin bashkëpunon me dizajneren Amina Muaddi për linjën e re të këpucëve

Firma e Rihannës, Fentin bashkëpunon me dizajneren Amina Muaddi për linjën e re të këpucëve

Historia e këtij bashkëpunimi, gjegjësisht mes dizajneres Amina Muaddi dhe yllit Rihanna, filloi si një histori miqësie.

Ato të dyja u takuan kur Amina dizajnoi disa prej këpucëve të Rihannës për projekte të përbashkëta, deri kur ajo iu rrëfye që është adhuruese e saj. Më vonë ato u takuan për kokteje dhe pjesa tjetër është histori, raporton Vogue, shkruan Insajderi.

Stili i këpucëve të Aminës është i ngjajshëm me personalitetin e këngëtarës, shije e jashtëzakonshme, e fuqishme, seksi, por jo serioze.

Linja e këpucëve të Fenti do të publikohet sot./Insajderi.com