FKA twigs padit ish të dashurin e saj Shia LaBeouf për abuzim

FKA twigs padit ish të dashurin e saj Shia LaBeouf për abuzim

Kantautorët britanikë FKA twigs kanë ngritur një proces gjyqësor kundër aktorit Shia LaBeouf për dhunë seksuale, sulm dhe shkaktim të shqetësimit emocional, raporton New York Times.

Gazeta citon procesin gjyqësor duke thënë se LaBeouf me vetëdije i dha këngëtares një sëmundje seksualisht të transmetueshme.

Çifti ishte në ldihje mes 2018 dhe 2019.

LaBeouf, 34 vjeç, nuk e ka komentuar gjyqin, por i tha Times se ai e pranoi se ai kishte “abuzuar me veten time dhe të gjithë më rrethonin për vite me radhë”.

“Unë nuk jam në asnjë gjendje t’i tregoj askujt se si i bëri ata të ndjehen nga sjellja ime”, tha ai në një email për gazetën duke adresuar gjerësisht sjelljen e tij ndaj  të FKA-së dhe një ish-të dashurës së dytë që e akuzoi atë për sjellje abuzive.

“Unë nuk kam justifikime për alkoolizmin ose agresionin tim, vetëm racionalizimet. Unë kam një histori të lëndimit të njerëzve që janë të afërt me mua. Kam turp për atë histori dhe më vjen keq për ata që lëndoj. Nuk ka asgjë tjetër që mund të bëj me të vërtetë thonë “.

Në një email tjetër, thotë Times, ai shkroi se “shumë nga akuzat nuk janë të vërteta” por që u detyrohej grave “mundësinë për të transmetuar deklaratat e tyre publikisht dhe për të pranuar përgjegjësi për ato gjëra që kam bërë”. Ai tha se ishte “një anëtar i matur i një programi me 12 hapa” dhe “i përkushtuar për të bërë atë që duhet të bëj për t’u rikuperuar”./Insajderi.com

BBC News