fbpx

Flet avokatja e gruas që u kthye nga Siria

Flet avokatja e gruas që u kthye nga Siria

Gratë që janë kthyer nga Siria sot kanë pasur të dalin para trupit gjykues.

Kimete Krasniqi, avokatja e një prej grave që është kthyer nga tokat siriane në Kosovë, ka folur për gjendjen e saj.

Krasniqi ka deklaruar se e mbrojtura e saj ka qenë e mashtruar nga burri i saj që është vrarë pas tre muajsh qëndrimi në Siri.

Ajo ka kundërshtuar masën e arrestit shtëpiak që është propozuar nga prokuroria.

“E kundërshtova masën e caktimit të arrestit shtëpiak pasi është nënë e një djali tre vjeçar dhe është e ve nuk ka kush të kujdeset për të”, tha ajo.