Flet kreu i UEFA-s, Ceferin – jep një lajm të madh për adhuruesit e futbollit

Flet kreu i UEFA-s, Ceferin – jep një lajm të madh për adhuruesit e futbollit

Pasi lajmëroi financimin e bollshëm që UEFA ka vendosur t’u shpërndajë 55 federatave që bëjnë pjesë në të në të, presidenti Aleksandër Ceferin, ka deklaruar se tashmë është momenti që futbolli të rikthehet në qendër të jetës.

Sporti ynë po kalon një sfidë të pashoqe të provokuar nga Covid-19. Për pasojë, kemi ndarë një pagesë deri në 4.3 milionë euro për çdo federatë, që do të derdhet për pjesën e mbetur të këtij sezoni dhe atë që do të vijë dhe që anëtarët tanë mund ta përdorin në mënyrën më të arsyshme për të ndihmuar komunitetin futbollistik”, tha ai.

Lexoni më shumë