Flet njeriu që nuk i pastroi për 40 vite flokët: Zoti ma la këtë detyrë në ëndërr

Flet njeriu që nuk i pastroi për 40 vite flokët: Zoti ma la këtë detyrë në ëndërr

Indiani Sakal Dev Tuddi, 63 vjeç nuk ka prerë e as pastruar flokët e tij për 40 vite rresht.

Gjyshi nga shteti Bihar i Indisë tregon se ai kishte parë një ëndërr në të cilën sipas tij Zoti i kishte thënë atij që mos ti pres kurrë më, shkruan Daily Mail.

Fqinjët e Dev Tuddi e respektojnë shumë madje e trajtojnë sikurse të ishte njeri i shenjtë.

Njerëz të ndryshëm kanë vizituar dhe fotografuar Tuddin i cili i pret me humor të gjithë ata që shkojnë ta vizitojnë.