Floil n’shesh

Floil n’shesh

Ditët e ftohta kërkojnë ushqime t’nxehta dhe pije freskuese.  Floil këtë vit po gjindet në shesh me shtëpizën e famshme ”Përgadit me zemër”.

Ju presim çdo ditë që të na vizitoni dhe provoni ushqimet tona të gatuara me zemër. Natyrisht që edhe çmimet janë promocionale.

Ejani të argëtohemi, ushqehemi dhe pijmë së bashku.

Shtëpiza Floil po ju pret.