Forca të mëdha policore blindojnë Parlamentin e Maqedonisë

Forca të mëdha policore blindojnë Parlamentin e Maqedonisë

Para pak minutash, gjysmë ore para përfundimit të procesit të referendumit janë vërejtur forca të shtuara të policisë para Kuvendit, ku kanë krijuar edhe një kordon policor para tij.

Policia e ka formuar këtë kordon para Parlamentit, pasi një grup qytetarësh janë grumbulluar para Kuvendit dhe po protestojnë kundër Marrëveshjes me Greqinë.

Ata kanë vendosur një podium para Kuvendit dhe po mbajnë fjalime kundër referendumit të sotëm ku kërkojnë dorëheqjen e kryeministrit Zaev.