Foshnja vdes nga ushqimi që hëngri në çerdhe

Foshnja vdes nga ushqimi që hëngri në çerdhe

Një fëmijë ka vdekur pas ngrënies së ushqimit në çerdhen “Bright Horizons” në Edinburg.

Djali 10-muajsh po qëndronte në çerdhe në zonën e Corstorphine të kryeqytetit skocez, kur ai u sëmur.

Foshnja u dërgua në spital, por vdiq ditën tjetër.

Vdekja po trajtohet si e pashpjegueshme, por jo e dyshimtë dhe një raport do t’i dorëzohet prokurorit fiskal.

Një zëdhënës i kopshtit shtoi se kjo është shumë tronditëse.

“Ne po marrim çdo veprim të mundshëm për të gjetur se çfarë ka ndodhur dhe po bashkëpunojmë plotësisht me autoritetet. Siguria dhe mirëqenia e fëmijëve në kujdesin tonë është përparësia jonë absolute”, u shpreh ai.