Foto të rralla që tregojnë anën e vërtetë të princeshës Diana

Foto të rralla që tregojnë anën e vërtetë të princeshës Diana

Diana Frances Spencer, apo princesha Diana është një nga gratë më të famshme dhe më të fotografuara në botë gjatë viteve 80 dhe 90.

Secila lëvizje e saj u dokumetua dhe u përfol, deri te vdekja e saj e shkatuar nga përndjekja e paparazive.

Megjithatë, pavarësisht këtij publiciteti, ka shumë gjëra që nuk dihen për jetën dhe personalitetin e saj. Fotot që po i publikojmë, japin një këndvështrim ndryshe për jetën e saj të shkurtër dhe tragjike./Insajderi.com