Fotografi mbresëlënëse nga Amerika Latine

Fotografi mbresëlënëse nga Amerika Latine

Festivali i fotografive Latino-Amerikane, Bronx Documetary Center përfshin fotografi të fotografëve të famshëm nga Karaibet dhe Amerika Latine, të cilët në focus kanë problemet sociale, raporton The Guardian, shkruan Insajderi.

Përderisa galeritë po qëndrojnë të mbylluara, festivali përbëhet me banerë të jashtëm, projeksion dhe ekspozita virtuale nga 23 korriku deri me 2 gusht./Insajderi.com