Fotografi që përshkruajnë fuqinë e vërtetë të fatit

Fotografi që përshkruajnë fuqinë e vërtetë të fatit

Sa herë keni arritur të jeni në vendin e duhur në kohën e duhur? Këta njerëz më poshtë mund të konfirmojnë se vetëm një moment mund të ndryshojë tërë jetën tuaj në një mënyrë madhështore.

Bright Side mblodhi histori që mund të bindin edhe njerëzit më skeptikë se fati ekziston, transmeton Insajderi.

“Kushëriri im ishte në foton familjare të gruas së tij të ardhshme (në të majtë) 7 vjet para se të takoheshin”.

26 Pictures Depicting the Real Power of Destiny

“Gruaja ime dhe unë rreth moshës 10 vjeçare kemi shkrepur të njëjtën foto pushimesh. Për herë të parë u takuam kur ishim të dy 30 vjet”.

26 Pictures Depicting the Real Power of Destiny

Pas dasmës së tyre, Aimee dhe Nick vendosën të shikonin në fotot e tyre të vjetra dhe kuptuan se ata u takuan një herë në një park zbavitës. Ata kishin harruar plotësisht këtë.

26 Pictures Depicting the Real Power of Destiny

Ajo nuk ishte shumë e kënaqur kur ai e ftoi atë për të kërcyer gjatë një ahengu në shkollë. Por vite më vonë, ata kërcyen në dasmën e tyre.

26 Pictures Depicting the Real Power of Destiny

Dashuria e tyre lindi në Woodstock, dhe ata janë ende bashkë pas 48 vjetësh.

26 Pictures Depicting the Real Power of Destiny

“Ne kemi njohur njëri-tjetrin gjatë gjithë jetës sonë. Dhe jam i sigurt se ishim të destinuar të ishim së bashku”.

26 Pictures Depicting the Real Power of Destiny

Michael dhe Natalia kanë lindur në Arabinë Saudite. Ata ishin miq në fëmijëri, por i humbën kontaktet. 20 vjet më vonë, ata gjetën njëri-tjetrin në Facebook dhe u martuan.

Ata ishin fëmijë në dasmën e miqve të prindërve të tyre. Tani edhe ata do të martohen.

26 Pictures Depicting the Real Power of Destiny

“Gjyshërit e mi duke pozuar për National Geographic. 60 vjet më vonë, ata janë ende së bashku”.

26 Pictures Depicting the Real Power of Destiny

“Ne menduam se u takuam në një faqe takimesh në internet. Në fakt, ne u takuam 25 vjet më parë në çerdhe”.

26 Pictures Depicting the Real Power of Destiny