Fotografia nga Kosova në mesin e 35 fotografive më të mira në botë

Fotografia nga Kosova në mesin e 35 fotografive më të mira në botë

Nga 117541 pjesëmarrës në garën ndërkombëtare të fotografisë, fotografi nga Peja, Gzim Sinani hyn në top 35-shen më të mirë në garën 35AWARDS. Nga 173 shtete pjesëmarrëse, Gëzimi e fut Kosovën në top 35-shen, shkruan Image Of Kosovo, transmeton Insajderi.

Dhe gara ende vazhdon!

35 Awards është një event ndërkombëtar i krijuar në vitin 2015 nga krijuesit e komunitetit profesional të fotografive 35photo.pro. Në vitin e parë, 36 mijë njerëz nga 110 vende morën pjesë në të. Në vitin 2016, më shumë se 76 mijë. Cdo vit numri i pjesëmarrësve rritet. Në vitin 2017, më shumë se 103 mijë njerëz nga 160 vende morën pjesë në konkurs. Më shumë se 257 mijë fotografi u paraqitën për konkursin. /Insajderi.com