Fqinjët protestojnë kundër renovimeve të David dhe Victoria Beckham

Fqinjët protestojnë kundër renovimeve të David dhe Victoria Beckham

Victoria dhe David Beckham janë kritikuar nga fqinjët e tyre në Cotswolds pasi ata po planifikojnë të zgjerojnë liqenin në oborrin e tyre, liqen ky i cili ishte shumë i diskutuar në komunitet, njofton Hello Magazine, transmeton Insajderi.

Në gusht, çiftit më në fund iu dha leje planifikimi për të krijuar një liqen të madh në pronën e tyre në Cotswolds pasi një e tillë u mohua fillimisht.

Sidoqoftë, sipas raporteve, Victoria dhe David kanë paraqitur plane në këshillin lokal për të pyetur nëse ata mund ta bëjnë atë më të madh dhe të vendosin një ishull në mes të tij – dhe banorët lokalë kanë ngritur përsëri shqetësime.

Një banor lokal thuhet të ketë arritur tek Këshilli i Qarkut në West Oxfordshire për të provuar dhe ndaluar zgjerimin për shkak të frikës së “rritjes së shanseve të përmbytjeve në zonë”. Fqinji gjithashtu ngriti shqetësimin se Beckhams do të garonin me varka me motor në liqen.

Letra, e marrë nga The Sun, thotë: “Unë duhet të kundërshtoj fuqimisht këtë propozim të ri. Isha kundërshtar i planit origjinal dhe shqetësimet e mia u injoruan”.

“Ndjej që plani i familjes për të zgjeruar liqenin mund të rrisë shanset e përmbytjeve në zonë në mënyrë të konsiderueshme. Gjithashtu, liqeni duket shumë i madh për zonën ku ndodhet.

“Është në kundërshtim me zonën dhe çfarë është planifikuar më tej? Varkat me motor që lundrojnë lart e poshtë dhe shkatërrojnë paqen? Kjo gjë thjesht nuk duhet të lejohet”.

Pavarësisht protestave nga disa prej fqinjëve të tyre kur fillimisht u aplikuan planet për liqenin, këshilli dha leje për zmadhim, por me disa kushte.

Disa prej tyre përfshijnë mbjelljen e gardheve dhe pemëve për të mbrojtur zogjtë vendas dhe përdorimin e dritave speciale për të ndihmuar lakuriqët e natës. Liqeni duhet të ketë gjithashtu një dhomë nëntokësore – e njohur si një hibernakula – për të ndihmuar në mbështetjen e jetës së egër duke përfshirë zvarranikët, amfibët dhe iriqët. /Insajderi.com