“Freski Pranverore” sjell zbritje deri 40% në GjirafaMall.com

“Freski Pranverore” sjell zbritje deri 40% në GjirafaMall.com

Stina e pranverës vjen me zbritje deri 40% në qendrën më të madhe tregtare të blerjeve online në Kosovë, GjirafaMall.com. Nga data 27 prill, e deri me 3 maj, do të keni mundësinë të porositni online më shumë se 300 produkte nga brendet më të njohura botërore, të gjitha në zbritje. Veshje dhe atlete pranverore nga Adidas, Reebok dhe Tommy Hilfiger; kozmetikë, parfume, grim, kremëra dhe losione për trup nga Victoria’s Secret, Versace, Calvin Klein, Armani, Estee Lauder, Nivea; si dhe shumë produkte nga kategori dhe brende të tjera. Të gjitha porositë vijnë deri në shtëpinë tuaj kudo në Kosovë.

Për të shikuar produktet me zbritje të ofertës “Freski Pranverore” dhe për të porositur online, klikoni KETU. Nëse nuk keni porositur online më parë, stafi i GjirafaMall.com do të ju ndihmojë përmes livechat-it, apo përmes telefonit në numrin kontaktues +383 49 39 00 39. Të gjitha porositë dërgohen nga GjirafaMall deri në shtëpinë tuaj kudo në Kosovë, ndërsa pagesën mund ta bëni pasi e pranoni porosinë me para në dorë, apo kartelë bankare.

Si qendra më e madhe tregtare e blerjeve online në Kosovë, GjirafaMall.com ju sjell më shumë se 160.000 produkte nga 12 kategori të ndryshme, si veshje, produkte shëndetësore, ushqim, libra, kozmetikë, aksesorë dhe shumë të tjera. Oferta “Freski Pranverore” zgjat vetëm deri me 3 maj, prandaj nxitoni dhe porositni tani!