fbpx

Fshati i Gjakovës që edhe këtë vit mahniti me dekorimin për festat

Fshati i Gjakovës që edhe këtë vit mahniti me dekorimin për festat

Pjetërshani, është një fshat pak kilometra larg qytetit të Gjakovës. Tërë vëmendjen ky vend e merr në fundvit.

E gjithë kjo për shkak të pamjes përrallore që merr nga dekorimi i shumtë dhe i bukur.

Fotot e mëposhtme janë nga dekori i këtij viti.