FSHF kërkon një sponsor për stadiumin e ri kombëtar

FSHF kërkon një sponsor për stadiumin e ri kombëtar

Federata Shqiptare Futbollit njofton se po kërkon një sponsor për stadiumin e ri kombëtar.

E drejta për të qenë sponsor përfshin blerjen e të drejtave të emrit të stadiumit të ri si dhe përfitime të tjera, më shumë në Insporti.com.