fbpx

Ftesë për partneritet

Ftesë për partneritet

Bëhu pjese e një strukture administrative që bazohet në integritet, profesionalizëm, efikasitet dhe përpikshmëri.

Gjiganti i shërbimeve rekrutuese PUNSOHU.EU kërkon bashkëpunëtorë të rinj në Prizren, Mitrovicë, Vushtrri, Ferrizaj, Gjakovë, Pejë dhe Viti.

A jeni i gatshëm të bëheni pjesë e një strukture biznesore e cila në vitet e operimit të saj ka garantuar vetëm sukses? A jeni të gatshëm të ndërrmerni një hap të tillë që të bëheni bashkëpunëtori ynë në raportet biletarale dhe multilatërale në biznes? Atëhere ne po iu ofrojmë mundësi që të jemi bashkëpunëtorë në ofrimin e shërbimeve tona ndaj klientëve tanë.

Cka përfitoni ju nga ky bashkëpunim?

Një përvojë unike dhe njohjen e procedurave efikase për procesim të aplikimeve ne fushën e marrëdhënieve ndërkombëtare të punësimit. Një kompenzim për punën tuaj që gjenerohet nga kostoja e shpenzimeve administrative e cila siguron që kompenzimi juaj të jetëi sigurtë dhe i bazuar në efikasitetin e shërbimit që ju e ofroni.

Në rolin tuaj bashkëpunues ju do keni  mundësinë dhe të njiheni me njerëz të rinj, të mësoni më gjerësisht mbi shërbimet tona, të kuptoni proceset e tilla biznesore, të zhvilloni aftësitë tuaja personale dhe profesionale, dhe të njihni njerëz të rinj nga fusha e biznesit dhe më gjërë.

Ne iu ftojmë që përfitoni nga oferta jonë dhe të shijoni sukseset së bashku me ne!

Kontakto:

+377 44 70 80 20

+386 49 70 23 70

e-mail:[email protected]