Fuka e ka një porosi për mësuesit dhe SBASHK-un

Fuka e ka një porosi për mësuesit dhe SBASHK-un

Skeçi i ri i Stupcave sjellë humorin e mrekullueshëm të  personazheve si Misini, Fuka dhe kësaj radhe Mësuesja. “Fuka Misini: Tërpijan i diturisë”, titullohet skeçi më i ri i cili sjellë Fukën në një dimension tjetër. Ai është shumë i dhënë pas librave, shkruan Insajderi.

Ai ka lexuar shumë madje edhe autorë shumë të njohur të propozuar nga babai i tij. Fuka cilësohet si pishtar i dijës nga i ati i cili e dërgon atë me kolicë në shkollë. Kolica i ka gomat BMË.

Mësuesja e Fukës nuk është aspak e interesuar të i mësojë nxënësit. Ajo gjatë orës së mësimit flet në telefon dhe u jep një ide nxënësve.

Shikojeni skeçin më të ri për të parë se çfarë i thotë dhe bënë Fuka mësueses dhe po ashtu edhe SBASHK-ut.

Kujtojmë se skeçet e Stupcave shfaqen vetëm online në Gjirafa Video, çdo të hënë nga ora 20:00/ Insajderi.com