Furgoni godet avionin e kancelares Angela Merkel

Avioni i kancelares gjermane, Angela Merkel është aksidentuar nga një furgon, duke bërë që ajo të fluturimi për në Berlin të bëhej me vonesë.

Ka qenë një fanse e Angela Merkel, e cila kërceu nga furgoni i saj që të bënte një foto me kancelaren gjermane. Mirëpo ajo harroi të vendoste frenat e parkimit dhe në këtë mënyrë furgoni u përplas me pjesën e përparime të avionit në pistën e aeroportit të Dortmundit.

Shoferja, që është një punonjëse e aeroportit, u entuziazmua kur pa avionin zyrtar të kancelares.

Merkel u detyrua të kthehej në Berlin me helikopter.