Fustani i zi që Meghan Markle veshi së fundmi përçon një mesazh

Fustani i zi që Meghan Markle veshi së fundmi përçon një mesazh
Burimi i fotografisë: YouTube/CBS

Është fakt i ditur që anëtarët e familjes mbretërore shpesh përdorin veshjet e tyre për të dërguar një mesazh, përmes zgjedhjes së stilit ose ngjyrës ose motivit. Dhe pse Meghan Markle ka hequr dorë nga detyrat e saj si pjesë e familjes mbretërore, duket se po vazhdon të adoptojë këtë tendencë, njofton Insajderi.

Sipas T&C, Meghan posaçërisht zgjodhi një fustan me një lule zambak uji për intervistën e saj historike me Oprah për shkak të simbolikës prapa lules. Fustani i saj elegant i mëndafshit të zi nga Armani paraqet një lule zambak uji të qëndisur në anën e djathtë.

Lulja shoqërohet me rilindjen dhe ndriçimin shpirtëror. Me rrënjët e tij të mbyllura në baltë, ajo zhytet çdo natë në ujin e lumit dhe për mrekulli ri-çel të nesërmen në mëngjes, plotësisht e pastër.

një refuzim të tillë për të pranuar humbjen, është pothuajse e pamundur të mos e shoqërosh këtë lule me një besim të palëkundur. Megjithëse kulturat kryesisht e kanë quajtur zambak uji si një figurë shpirtërore, është më emblematike e besimit brenda vetes sonë. /Insajderi.com