Futbollisti i Shqipërisë: Vëllai im ka simptomat e koronavirusit

Futbollisti i Shqipërisë: Vëllai im ka simptomat e koronavirusit

Shqipëria ka shumë futbollistë që luajnë në Itali dhe janë të prekur nga situata e rëndë që po përjeton vendi fqinj për shkak të përhapjes së frikshme të Covid-19, më shumë në Insporti.com.