Fuzionimi i Vëllaznimit dhe KEK-ut , flasin nga klubet dhe nga FFK-ja

Fuzionimi i Vëllaznimit dhe KEK-ut , flasin nga klubet dhe nga FFK-ja

Në sportin e Kosovës, një prej temave më të diskutuara të ditëve të fundit është fuzioni i KEK-ut dhe Vëllanzimit, me idenë që të “shpëtohet” Vëllaznimi dhe të mund të kthehet në Superligë, kurse KEK-u, që duket se ka probleme financiare, të tërhiqet nga garat tërësisht.

Vëllanzimi në fund të sezonit ra nga Superliga pasi humbi në barazh edhe pse kishte mbledhur 44 pikë gjatë sezonit, 19 më shumë se Flamurtari, ekipi tjetër që luajti në barazh dhe mbijetoi.

Në anën tjetër KEK-u, ka hyrë direkt në Superligë, bashkë me Ballkanin, të dyja këto ekipe anëtarë të dikurshëm dhe të herëpashershëm të rangut elit.

Lexoni shkrimin e plotë dhe deklaratat e akterëve, në hulumtimin e Insportit.